Notícies

 

El Gremi de la Construcció ret homenatge als membres jubilats

17 Juny 2014 | Reus

Coincidint amb els actes de la Festa Patronal de Sant Antoni de Pàdua, el Gremi de la Construcció del Baix Camp va celebrar el passat dissabte, 14 de juny, al vespre el tradicional Sopar-homenatge als membres del Gremi que en l'últim any s'han jubilat i que va tenir lloc a l'Hotel NH Ciutat de Reus. Enguany els tres homenatjats van ser Francesc Altés de les Borges del Camp, Lluís Plana de Vila-seca i Pere Vidiella de Reus.

Així mateix durant el sopar, que va comptar amb la presència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer; el president de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà; el president de la Fundació Laboral de la Construcción, Joan Santaeulària; el president del Gremi de la Construcció del Baix Camp, Gregori Salvat, entre d'altres autoritats, els tres homenatjats van agrair en primer lloc l'homenatge del Gremi i especialment van destacar l'esforç vital i també el mestratge rebut, en molts casos, pels seus propis pares que son de qui van aprendre l'ofici.

 

El Gremi de la Construcció ret homenatge als membres jubilats

 
 
 

 

© Gremi de la Construció del Baix Camp      Carrer Alcalde Joan Bertran, 13-15, baixos 43202 Reus Tel: 977 32 30 13 Fax: 977 33 00 96