Notícies

 

La Cambra de Comerç distingeix la secció ‘L’Optimista’ de La Façana amb un premi

29 Abril 2015 | Reus

La revista ‘La Façana' ha rebut recentment un dels Premis de Periodisme que atorga la Cambra de Comerç de Reus i que va lliurar fa uns dies en una gala a les instal•lacions de Fira de Reus que va ser presidida pel president de l'ens Isaac Sanromà i que també va reconèixer 42 empreses del territori. Isaac Albesa, cap de redacció de la Revista del Gremi de la Construcció del Baix Camp, va rebre aquesta distinció per l'impuls de la secció ‘L'optimista' amb la participació de les principals firmes del periodisme de casa nostra, amb l'objectiu d'encoratjar al sector a fer front a la crisi amb fórmules imaginatives on la internacionalització hi juga fort. De fet, aquesta secció es va posar en marxa ara fa poc més de dos anys i per les seves pàgines hi ha desfilat una vintena llarga de les millors firmes del periodisme a casa nostra com ara Toni Orensanz, Xavier Graset, Sara Sans, Jordi Baró, Ruth Troyano, Joan Morales, Francesc Gras, Quico Domènech, Yolanda Fernández, Irene Valdivieso, Mònica Just, Guillem Ramos-Salvat, Marc Càmara, Jaume Vich, Susanna Cases, Mònica Pérez, Núria Riu, Esteve Giralt, Enric Alfonso, Jordi Suárez, Diana Vizán o Josep Baiges amb l'objectiu d'oferir un aspecte positiu a l'actualitat de les nostres comarques i en particular del sector de la construcció. El director de ‘La Façana', Jordi Cabré, acompanyat del periodista Isaac Albesa, van rebre el premi de mans del president de la Cambra Isaac Sanromà; el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza; el secretari general del Departament d'Empresa i Ocupació, Xavier Gibert, i els patrocinadors de l'acte.
En aquesta gala també van rebre premis els periodistes Gerard Gort de La Nova Ràdio juntament amb Toni Orensanz, pel reportatge 'Vins al mapamundi', publicat a NW Revista de Reus; Esteve Giralt, per un reportatge radiofònic sobre la ruta del Cister a RAC1; Elisabet López, per un reportatge audiovisual sobre l'increment de les exportacions a les empreses del Baix Camp, emès a Canal Reus TV, i Daniel Revenga, per l'article 'Àfrica i Àsia en el punt de mira', publicat per la revista ‘Indicador d'Economia'.

D'altra banda, les 42 empreses que van rebre el premi a la internacionalització de Cambra de Reus per la seva trajectòria en un mercat global van ser Andrés Pintaluba SA, Adobinve, Afruse, Aragonès Transports, Basf, Cargill, Celler Marco Abella, Cooperativa de Gandesa, Coselva, SCCL, Crisol de Frutos Secos, Vermuts Miró, Especialitats Cobo, Fulemm Group, Generation RFID, Go Fruselva SL, Grup Arbó, H10 Hotels, Hotel Termes de Montbrió, Indústries Preciber SA, José Maria Sans Amill SA, i el càmping La Torre del Sol. També es va reconèixer a Laboratoris Serra Pàmies, Licor del Druïda, Mahle Behs Spain SA, Mas Gallau, Mas Martinet, Cellers Can Blau i El Masroig per la iniciativa 'Masroig Solidari', Coca i Fitó, El Vi a Punt, Mas de l'Abundància, Orto Vins, Metal•lúrgica Folch, Novus International, Oliflix, Olis Solé SL, Ronadelles SL, Seare Reus Enginyeria SL, Tez Tour Espanya, Unió Corporació Alimentària SCCL i Wolrd Vacances Tour.
La gala de la Cambra de Reus va reunir més de 800 persones a l'auditori de Fira de Reus. Va ser presentat pel periodista Xavier Graset, i va comptar amb un petit espectacle de la companyia del Tricicle Clownic, encapçalada pel reusenc Gerard Domènech, i el consultor Lofti-El-Ghandaouri que va fer una xerrada sobre motivació a l'empresa.

 

La Cambra de Comerç distingeix la secció ‘L’Optimista’ de La Façana amb un premi

 
 
 

 

© Gremi de la Construció del Baix Camp      Carrer Alcalde Joan Bertran, 13-15, baixos 43202 Reus Tel: 977 32 30 13 Fax: 977 33 00 96