Notícies

 

El Gremi de la Construcció del Baix Camp homenatja als agremiats que s’han jubilat

15 Juny 2015 | Reus

El Gremi de la Construcció del Baix Camp (GCBC) va celebrar el dissabte 13 de juny la tradicional festa patronal de Sant Antoni de Pàdua i ho va fer amb el tradicional homenatge dels agremiats que s'han jubilat en els últims mesos. En aquesta ocasió, l'entitat que presideix Gregori Salvat va decidir retre homenatge a Joan Crivellé Doix, de Construccions Poboleda, per tota una vida al servei de la construcció des d'aquesta localitat del Priorat. L'altre homenatjat va ser el que durant més de 30 anys va ocupar la plaça d'arquitecte municipal a Reus, Juan Ramon Baixauli, que també es va jubilar fa uns anys.
El tradicional homenatge als jubilats del GCBC va tenir lloc dissabte al migdia a l'Hotel NH Ciutat de Reus amb la presència de 60 persones. El dinar va comptar amb la presència de Carles Pellicer, alcalde de Reus, que va acudir a la ciutat tot just després de ser proclamat per segona vegada al Saló de Plens. La junta directiva del GCBC va voler destacar aquesta deferència de l'alcalde que, igual que fa quatre anys, va anar al dinar del Gremi com a primer acte oficial. A banda de Carles Pellicer, també va acudir al dinar el president de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà; el president del Gremi de Fusters de Reus, Josep Cogul i el vocal del Col.legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya a Tarragona, Jordi Romera.
En el seu parlament, Gregori Salvat, va destacar que el sector de la construcció continua en una situació d'estancament i de dificultats. Ara ja fa mesos que es comença a parlar de recuperació i això es veu amb algunes empreses que comencen a treballar molt més que anys enrere, segons el president del Gremi de la Construcció. En la seva intervenció, Salvat va explicar que en el darrer any, el Gremi de la Construcció ha tingut 15 baixes però també 19 altes de nous agremiats o noves empreses, un fet que demostra la vitalitat del secot. Salvat va assegurar que aquesta xifra es positiva i que confia en que el sector pugui moure's "gràcies a l'interès per tornar a construir en zones del litoral i sobretot pel pes que ha de tenir la restauració i rehabilitació d'edificis i vivendes, tal i com es va demostrar en la darrera edició del Saló Construmat".
Per la seva part, l'alcalde Carles Pellicer va refermar el compromís amb el Gremi de la Construcció del Baix Camp amb qui va assegurar que treballaria per garantir que les empreses del gremi i especialment les empreses de Reus puguin endur-se les obres menors que regularment convoca l'Ajuntament de Reus, tal i com ha passat en la darrera legislatura.
Salvat, en referència als dos homenatjats, va destacar l'esforç que han realitzat, un com a professional del sector, en el cas de Joan Crivellé i l'altra des dels despatxos de l'Ajuntament. Salvat va destacar que Juan Ramon Baixauli sempre va intentar solucionar qualsevol problema o necessitat que hagués aparegut mentre va ocupar el seu lloc de treball. A més, el Gremi també va destacar la figura de l'agremiat Josep Maria Salvadó, que fa uns dies va rebre un homenatge de part de la Fundación Laboral de la Construcción a Barcelona. Per aquest motiu, Gregori Salvat i Lluís Salvat, president de la Germandat de Sant Antoni de Pàdua, li va lliurar a Salvadó un reportatge fotogràfic sobre la jornada d'homenatge que Salvadó va rebre a Barcelona.

El Gremi de la Construcció del Baix Camp homenatja als agremiats que s’han jubilat

 
 
 

 

© Gremi de la Construció del Baix Camp      Carrer Alcalde Joan Bertran, 13-15, baixos 43202 Reus Tel: 977 32 30 13 Fax: 977 33 00 96