Notícies

 

Gregori Salvat presidirà de nou el Gremi de la Construcció els propers quatre anys

19 Març 2016 | Reus

L'assemblea extraordinària del Gremi de la Construcció del Baix Camp va aprovar el passat 17 de març la reelecció de Gregori Salvat com a president de l'entitat els propers quatre anys. Finalment no va sorgir cap altre candidatura i Gregori Salvat, que estava disposat a continuar, va ser elegit per unanimitat entre les prop de 25 persones que van assistir a l'assemblea que va transcórrer amb total normalitat.
Salvat, en la seva intervenció, va demanar la confiança dels agremiats per continuar portant les regnes del Gremi per ajudar a millorar la situació econòmica del sector i dels agremiats en particular en tot el que sigui possible. La nova junta directiva del Gremi, a manca de definir les comissions i els seus membres, ha sofert un canvi important ja que Gerard Prats, fins ara vicepresident, i Òscar Porres, el secretari, han deixat la junta directiva per dedicar-se exclusivament a les seves empreses. Salvat va voler agrair l'esforç personal que han realitzat en aquests anys amb l'assistència a reunions i visites on han participat. Els dos nous membres que s'incorporen a l'executiva del Gremi son Jordi Cabre, gerent de Jordis Cabré Construccions i Pere Vinaixa, director tècnic de Construccions Vinaixa. Salvat confia que aquestes dues incorporacions ofereixen noves idees al Gremi i es va mostrar convençut que aportaran la seva experiència personal i l'experiència que han rebut de les seves famílies, amb gran trajectòria en el sector. Per la seva part, Joaquim Fabra, fins ara tresorer de la junta, es manté en el càrrec.
L'assemblea general del Gremi de la Construcció del Baix Camp va servir també per fer un balanç de l'entitat. Salvat va presentar les xifres. Es va aprovar el pressupost del 2015 i es van presentar les previsions del pressupost 2016 que s'espera que es tanqui amb beneficis. Salvat també va dir que de nou el gremi incrementa el seu nombre d'associats i això és perquè al sector hi ha moviment, encara que sigui de forma tímida. En tot cas, Salvat va aprofitar per reclamar de nou que les administracions siguin valentes a l'hora d'invertir i que ho facin amb unes millors condicions a les licitacions d'obra pública, unes afirmacions que espera poder traslladar ben aviat als responsables polítics de l'Ajuntament de Reus o a d'altres administracions.
Gregori Salvat també va dir que en les properes setmanes es definirà la composició de la resta de la junta i també els responsables de cada comissió.
En aquest sentit, la nova junta executiva ja ha començat les primeres reunions de treball per tal de renovar convenis o aconseguir nous avantatges pels agremiats i per les seves empreses.

Una de les primeres decisions que ha pres la nova junta directiva del GCBC és la data de la propera festa patronal. Enguany se celebrarà amb un sopar el proper 11 de juny on s'aprofitarà per homenatjar com cada any a aquelles persones que s'han jubilat després de tota una vida d'esforç i dedicació al sector. Al mateix temps, també s'ha anunciat que enguany es convocarà una nova edició del Concurs de Paletes, que tindrà lloc el mateix dia 11 de juny al matí al Passeig Misericòrdia de Reus

 

Gregori Salvat presidirà de nou el Gremi de la Construcció els propers quatre anys

 
 
 

 

© Gremi de la Construció del Baix Camp      Carrer Alcalde Joan Bertran, 13-15, baixos 43202 Reus Tel: 977 32 30 13 Fax: 977 33 00 96