Notícies

 

Els germans madrilenys Del Pozo Galán s’emporten el 45è Concurs Intercomarcal de Paletes de Reus

12 Juny 2016 | Reus

La parella de paletes formada per Natividad del Pozo Galán y José María del Pozo va ser la guanyadora del 45è Concurs Intercomarcal de Paletes que es va fer aquest dissabte al matí al Passeig Misericòrdia de Reus en el transcurs dels actes de la festa patronal de Sant Antoni de Pàdua que té lloc aquests dies, com sempre organitzada pel Gremi de la Construcció del Baix Camp (GCBC).
Aquesta parella procedent de Madrid va ser la més valorada pel jurat per la figura conoide que va plantejar el director del concurs, Aleix Plana, i que era totalment secreta fins el moment de començar el concurs. En segon lloc es va classificar la parella procedent de Vilobí d'Onyar (Gironès) formada per Ramon Oliveres i Josep Ribas. La parella local integrada per Richard Calderón i Fidel Villapardo van aconseguir el primer lloc entre les parelles formades per treballadors d'empreses agremiades.
El jurat, integrat per membres de la junta del GCBC, l'arquitecte municipal Gabi Bosques i també representants del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Tarragona i de la Fundación Laboral de la Construcción, la patrocinadora del concurs, no va dubtar en valorar el treball, l'execució, la netedat i el replantejament inicial de Natividad del Pozo i José Maria de Pozo. Els guanyadors es van endur els 600 euros del primer premi mentre que la segona parella va endur-se cap a Girona 300 euros. Des del Gremi s'ha valorat molt positivament l'esforç d'organització i el bon ambient que durant tot el matí, de les 9 fins a les dues, es va viure al Passeig Misericòrdia de Reus. De cara al futur s'intentarà que hi hagi més concursants de les comarques de Tarragona.

Els germans madrilenys Del Pozo Galán  s’emporten el 45è Concurs Intercomarcal de Paletes de Reus

 
 
 

 

© Gremi de la Construció del Baix Camp      Carrer Alcalde Joan Bertran, 13-15, baixos 43202 Reus Tel: 977 32 30 13 Fax: 977 33 00 96