Notícies

 

Homenatge als jubilats del Gremi de la Construcció del Baix Camp

12 Juny 2016 | Reus

El dissabte 11 de juny al vespre va tenir lloc a l'Hotel NH de Reus el tradicional sopar d'homenatge als agremiats que s'han jubilat, un acte que es fa aprofitant la celebració de la festa patronal de Sant Antoni de Pàdua. En aquesta ocasió els homenatjats han estat José Luis Liarte de Reus; Marcelino Linares, de Vila-seca; Antonio Ortiga de Reus i Manuel Sancho també de Reus.

El sopar va ser presidit pel president del GCBC, Gregori Salvat, i també va comptar amb la presència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer; el regidor d'Urbanisme de Reus, Marc Arza; el president de Pimec Reus, representants dels gremis de Fusters i Electricistes del Baix Camp; el vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus, entre d'altres entitats i associacions. Com a convidat especial en aquesta ocasió hi va haver l'alcalde de Salou, Pere Granados, que durant la seva intervenció va reclamar suport de tots els agents socials, polítics i econòmics pel projecte conegut fins ara com a BCN World ja que considera que és de vital importància per la Costa Daurada com a motor econòmic i generador d'ocupació estable.

 

Homenatge als jubilats del Gremi de la Construcció del Baix Camp

 
 
 

 

© Gremi de la Construció del Baix Camp      Carrer Alcalde Joan Bertran, 13-15, baixos 43202 Reus Tel: 977 32 30 13 Fax: 977 33 00 96