Notícies

 

El Gremi tanca l’exercici esperant que es confirmi la millora de l’economia

21 Desembre 2016 | Reus

El president del Gremi de la Construcció del Baix Camp, Gregori Salvat, va oferir el dilluns 19 de desembre la tradicional recepció de Nadal que serveix per posar el punt i final a l'any 2016. A l'acte hi van assistir el membres de la junta directiva del Gremi de la Construcció del Baix Camp; també van ser-hi convidats els expresidents de l'entitat com ara Miquel Vilella o Pere Vinaixa; el president de la Germandat de Nostre Pare Jesús a la Columna, Lluís Salvat; el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà i en representació de l'Ajuntament de Reus va assitir-hi el regidor d'Urbanisme Marc Arza, que va estar acompanyat de l'arquitecte municipal Gabi Bosques, ja que l'alcalde de la ciutat no hi va poder assistir per motius d'agenda.
Aquesta tradicional recepció de Nadal, que va tenir lloc a les instal·lacions del Gremi, va servir per posar punt i final a l'exercici 2016, un exercici que en paraules de Gregori Salvat ha estat millor que els anteriors però que encara ens trobem en una situació molt complicada ja que "venim de molt avall". En aquest sentit, Gregori Salvat va tornar a aprofitar la presència de representants de l'Ajuntament de Reus per reclamar a les administracions el suport a les empreses i també una millora en les condicions dels concursos públics.
Marc Arza, regidor d'Urbanisme, va voler treure dramatisme a les paraules de Gregori Salvat i ho va fer amb xifres. Segons Arza a l'Ajuntament de Reus cada vegada hi ha més llicències d'obres, encara que siguin de petites reformes, i va explicar que fins i tot en les properes setmanes està previst que comenci a la ciutat la construcció d'un nou edifici, el primer en molt de temps, a la zona de l'Avinguda Onze de Setembre amb Doctor Robert; al mateix temps que va assegurar que hi ha previsió de nous edificis al llarg del 2017, tot i que encara no es poden concretar oficialment. També va dir que la previsió de la millora de l'economia serà una realitat i que des de l'Ajuntament en el pressupost del 2017 hi haurà una partida important per a inversions, una partida que espera que les empreses del Gremi de la Construcció del Baix Camp se'n puguin beneficiar.
Per la seva part el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, encara eufòric per l'acte dels 130 anys de commemoració de la Cambra de Reus al Teatre Fortuny es va mostrar convençut que la situació millorarà ben aviat, unes afirmacions que coincidien amb les del president de la Generalitat fa uns dies a la capital del Baix Camp.
Després dels parlaments i de les intervencions de Lluís Salvat i Miquel Vilella hi ha haver el berenar i el brindis amb cava tot desitjant que l'esperada recuperació sigui una realitat.

El Gremi tanca l’exercici esperant que es confirmi la millora de l’economia

 
 
 

 

© Gremi de la Construció del Baix Camp      Carrer Alcalde Joan Bertran, 13-15, baixos 43202 Reus Tel: 977 32 30 13 Fax: 977 33 00 96