Notícies

 

Arriba de nou la Festa Patronal amb l’homenatge als jubilats i el concurs de paletes

27 Maig 2018 | Reus

Els principals actes de la festivitat tindran lloc el dissabte 9 de juny al Parc de Sant Jordi on enguany hi tindrà lloc la tradicional competició destinada a parelles

 

  • El sopar del Gremi tindrà lloc a l'Hotel NH Ciutat de Reus i en aquesta ocasió es farà un reconeixement a Pere Vinaixa per la seva dedicació i al professional que s'acaba de jubilar, Gabriel Ortiz Nisa
  • Un any més i com ja hem dit altres vegades ja hi tornem a ser. Arriba el mes de juny i ja tenim aquí la tradicional Festa Patronal de Sant Antoni de Pàdua, el patró de la nostra professió.

 

Enguany com cada dos anys és any de concurs, que se celebrarà el dia 9 de juny al matí. Aquest esdeveniment també ens fa dir que ja hi tornem a ser. És marca de la casa que el Gremi de la Construcció del Baix Camp, seguint la tradició de la Germandat de Sant Antoni i l'antic Gremi de mestres de cases de Reus, organitzi el concurs de paletes on els professionals ofereixen el seu bon mestratge i ofici a l'hora de realitzar la feina que se'ls demana amb destresa i celeritat. A més a més aquest any tornem a canviar d'escenari tornant al Parc de Sant Jordi, al costat del Centre Comercial la Fira on ja havíem celebrat el concurs en edicions anteriors. L'objectiu és acostar el concurs a la ciutadania en un lloc molt més emblemàtic de la ciutat i amb més visibilitat pels ciutadans que s'hi acostin.
Any Pere Caselles
L'altra novetat és que el Gremi s'ha decidit sumar a l'any Pere Caselles i per aquest motiu la peça que hauran de realitzar les diferents parelles tindrà un marcat caràcter modernista. Precisament i per parlar d'aquest arquitecte modernista, el comissari de l'Any Caselles participarà en el sopar del Gremi que tindrà lloc a l'Hotel NH Ciutat de Reus per participar en l'acte i parlar-nos d'aquest arquitecte. En el transcurs del sopar es farà l'homenatge a un professional que s'ha jubilat en els darrers mesos, Gabriel Ortiz Nisa. També la junta del Gremi ha volgut instaurar un nou reconeixement a la trajectòria que en aquesta ocasió anirà destinat a Pere Vinaixa, pels anys de dedicació al Gremi i a la professió.
Us convido a que vingueu a la tradicional missa solemne de Sant Antoni a les dotze del migdia, que celebrarà conjuntament el Gremi i la Germandat de Sant Antoni. També us recordo que fem d'altres actes com la missa en record dels agremiats i membres de la germandat difunts el dia 8 de juny i, com no, l'acte d'homenatge als companys que han arribat a la seva jubilació que es celebrarà el mateix dia del concurs en un sopar que tindrà lloc a l'hotel NH Ciutat de Reus. Des de la Germandat de Sant Antoni i el Gremi us desitgem una gran Festa!

Lluís Salvat Barceló
President de la Germandat de Sant Antoni de Pàdua de Reus

Programa d'actes

 

  • Missa de difunts. Divendres 8 de juny. Església de la Puríssima Sang. 19.30hMissa de Sant Antoni.
  • Dimecres 13 de juny. Església Prioral de Sant Pere. 12.00h
  • 46è Concurs Internacional de Paletes. Dissabte 9 de juny. Parc de Sant Jordi. De 9 a 13h. Lliurament de premis a partir de les 14h.
  • Sopar Gremi Construcció Baix Camp. Dissabte 9 de juny. Hotel NH Ciutat de Reus. 21.00h

 

 

 

Arriba de nou la Festa Patronal amb l’homenatge als jubilats i el concurs de paletes

 
 
 

 

© Gremi de la Construció del Baix Camp      Carrer Alcalde Joan Bertran, 13-15, baixos 43202 Reus Tel: 977 32 30 13 Fax: 977 33 00 96