Notícies

 

Jordi Just i Àgata Girbes pacten una candidatura de consens per la Cambra de Reus

26 Febrer 2019 | Reus

 

  • Les dues plataformes s'integren en una que treballarà "per sumar esforços i fer una Cambra més forta a l'hora de defensar els interessos de les empreses del territori"
  • L'acord preveu repartir la presidència entre Jordi Just i Àgata Girbes: els tres primers anys per a Just i l'any que tanca el mandat per a Girbes. De les 22 cadires que formen part del ple de la Cambra de Comerç de Reus, 12 seran per #TotsSomCambra i 10 per a candidats provinents de Cambr4.0

 

Les plataformes Cambr4.0 i #TotsSomCambra han rubricat aquest dimarts 26 de febrer un acord per concórrer de manera conjunta a les eleccions a la Cambra de Comerç de Reus que se celebraran a començaments del proper mes de maig. L'acord es va presentar, amb la presència dels dos presidenciables, Àgata Girbes i Jordi Just, dos representants dels equips negociadors, Carles Prats i Marta Domènech, i l'actual president de la institució, Isaac Sanromà.

Precisament Sanromà va obrir l'acte posant en valor un acord "molt positiu, perquè durant els últims mesos aquestes dues plataformes han aconseguit molta implicació de moltes empreses del territori sobre el futur de la Cambra i això enforteix la marca de la institució". Sanromà es va felicitar de l'entesa de les dues plataformes i es va mostrar convençut que aquesta nova aliança és "mot positiva pel futur de la Cambra".

Jordi Just, per la seva banda, va posar l'accent en la integració dels dos equips de treball: "A partir d'ara tots formem part del mateix equip i treballarem pels mateixos objectius". Àgata Girbes, per la seva banda, va destacar que "sumem persones i capacitats que són complementàries i que ens fan més fàcil assolir l'objectiu que tots volem: fer una Cambra millor".

Des dels equips negociadors, Carles Prats va constatar que "hem percebut molt bona sintonia i punts de vista en comú sobre com ha d'evolucionar la Cambra", mentre que Marta Doménech va ressaltar que "de tot plegat en surt un equip amb molta capacitat i molta il·lusió per fer realitat la nostra idea de tenir una Cambra més forta a l'hora de defensar els interessos de les empreses del territori".

L'acord preveu repartir la presidència entre Jordi Just i Àgata Girbes: els tres primers anys per a Just i l'any que tanca el mandat per a Girbes. De les 22 cadires / epígrafs que formen part del ple de la Cambra de Comerç de Reus, 12 seran per a candidats de #TotsSomCambra i 10 per a candidats provinents de Cambr4.0. Tots dos presidenciables s'han mostrat a favor d'ampliar el ple de la Cambra "per incorporar noves veus i que l'organisme sigui el màxim representatiu possible dels sectors econòmics del territori". Pel que fa al Comitè Executiu de la institució, l'acord és que hi hagi 4 membres de cadascuna de les plataformes inicials, que ara queden integrades en una de sola.

 

 

Jordi Just i Àgata Girbes pacten una candidatura de consens per la Cambra de Reus

 
 
 

 

© Gremi de la Construció del Baix Camp      Carrer Alcalde Joan Bertran, 13-15, baixos 43202 Reus Tel: 977 32 30 13 Fax: 977 33 00 96