Notícies

 

Homenatge del Gremi de la Construcció del Baix Camp als professionals que s’han jubilat

13 Juny 2019 | Reus

• En aquesta ocasió Isidre Domènech, Josep Machado i Ramón Cubero van rebre el reconeixement dels seus companys per tota una vida de feina i Pere Vidiella el Premi Gremi a la trajectòria.

El Gremi de la Construcció del Baix Camp (GCBC) va retre aquest dissabte l'homenatge als professionals que s'han jubilat en els últims mesos com és habitual cada any. En aquesta ocasió els tres homenatjats han estat els reusencs Isidre Domènech, Josep Machado i Ramón Cubero i també es va aprofitar l'homenatge per atorgar el Premi Gremi a la trajectòria a Pere Vidiella. Aquest homenatge es va celebrar en un dinar a l'Hotel NH Ciutat de Reus i forma part dels actes de la festa patronal de Sant Antoni de Pàdua que tot just es celebra aquest dijous 13 de juny.

Gregori Salvat, president del Gremi de la Construcció del Baix Camp va presidir aquest acte per vuitena edició i última, perquè l'any vinent hi haurà una nova junta al Gremi, ja que els estatuts només contemplen una presidència de dos mandats de vuit anys en total. Entre la resta d'autoritats que van assistir a l'acte va destacar l'alcalde en funcions de Reus, Carles Pellicer; el regidor de Via Pública, Hipòlit Montseny; el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, que s'estrenava en el càrrec; el president del Gremi de Fusters del Baix Camp, Josep Cogul i el president del Gremi d'Instal·ladors, Electricistes i Afins del Baix Camp, Joan Garcia.

L'acte va ser especial perquè dos dels professionals homenatjats, Josep Machado i Isidre Domènech, han estat presidents de l'entitat durant vuit anys, en el cas del primer i durant un any i mig en el cas del segon. Per aquest motiu el president Gregori Salvat els va imposar l'escut d'or del Gremi de la Construcció del Baix Camp, en un dels moments més emocionants de la jornada. En els seus parlaments, els tres professionals van destacar l'esforç de la seva vida treballant i també el suport del sector que ha vist moments molt complicats en els darrers anys però que ha pogut sobreviure. Salvat, també va destacar en el seu parlament l'esforç realitzat per tots tres professionals, cadascun a través de la seva respectiva empresa, per tal de millorar el sector i també per l'esforç dels expresidents de cara al Gremi on s'hi van passar moltes hores. Pel que va al Premi a la Trajectòria, que l'any passat va estrenar Pere Vinaixa, en aquesta ocasió el reconeixement va ser per Pere Vidiella, professional que ja es va jubilar fa uns anys i que durant tota la seva vida d'aparellador ha tingut una gran relació amb nombroses empreses del sector, a les quals també va treballar directament.

Per la seva part, Jordi Just, nou president de la Cambra de Comerç de Reus es va mostrar satisfet de la col·laboració entre el Gremi i la Cambra i va assegurar que està convençut que en el futur es mantindrà aquest contacte que ha de beneficiar a tots plegats. Per la seva part, l'alcalde en funcions de Reus, Carles Pellicer, que com cada any ha tornat a assistir a l'acte, va destacar el paper de tots els professionals homenatjats i va tornar a repetir que la feina del consistori és recolzar i impulsar les empreses i la ciutat. També es va mostrar convençut de seguir en aquesta línia si continua en uns dies al capdavant del consistori reusenc.

Al final de l'acte, els tres professionals van rebre diversos obsequis de les institucions: l'Ajuntament de Reus, el Consell Comarcal del Baix Camp i la Diputació de Tarragona. Posteriorment es van fer diversos sortejos entre la vuitantena de persones que van assistir al dinar gentilesa de les empreses BigMat, Vilà, Celler Capafons-Ossó, la Denominació d'Origen Tarragona, Vermuts Miró i l'Hotel NH Ciutat de Reus.

Homenatge del Gremi de la Construcció del Baix Camp als professionals que s’han jubilat

 
 
 

 

© Gremi de la Construció del Baix Camp      Carrer Alcalde Joan Bertran, 13-15, baixos 43202 Reus Tel: 977 32 30 13 Fax: 977 33 00 96