Notícies

 

Finalitzades les obres de reforma de l'avinguda del Mar de Miami Platja

26 Febrer 2022 | Miami Platja

 

  • L'empresa Tecnologia de Firmes SA ha executat el projecte amb un pressupost proper als 192.000 euros.
  • El projecte ha inclòs treballs per millorar l'accessibilitat, la creació d'un carril bici i la instal·lació de mobiliari urbà i plantació d'arbrat a la mitjana central.
  • Per potenciar la pràctica esportiva, s'ha dotat l'espai d'un nou carril bici que uneix la plaça de Tarrragona amb el Parc esportiu Lilí Álvarez, ampliant així la xarxa de carril bici del barri de la Florida.

 


L'avinguda del Mar de Miami Platja llueix una nova imatge després de finalitzar-se les obres de remodelació d'aquest espai que han anat a càrrec de l'empresa Tecnologia de Firmes SA, integrada dins el Gremi de la Construcció del Baix Camp . L'objectiu principal de la reforma, que ha dut a terme l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, ha estat el de millorar l'accessibilitat a la via pública mitjançant l'adaptació dels passos de vianants.
Amb les obres també s'ha volgut potenciar l'ús de l'espai públic fent-lo més amable amb la incorporació de mobiliari urbà, arbrat i jardineria. S'ha construït una mitjana central que s'ha enjardinat amb espècies arbustives.
A més, i per potenciar la pràctica esportiva, s'ha dotat l'espai d'un nou carril bici que uneix la plaça de Tarrragona amb el Parc esportiu Lilí Álvarez, ampliant així la xarxa de carril bici del barri de la Florida.
L'actuació també s'ha dut a terme a una part de les avingudes Saragossa i Diputació, des d'avinguda Diversitat fins avinguda del Mar.
Així doncs, amb la remodelació d'aquest espai es millora l'accés a la zona esportiva del Parc Lilí i s'uneixen les dues artèries principals del nucli de Miami Platja, com són l'avinguda de la Diversitat i l'avinguda de Barcelona. L'actuació, que també té l'objectiu de potenciar l'activitat socioeconòmica del barri, ha tingut un pressupost d'adjudicació de 192.880€.

Obres al Port de Tarragona
Tecnología de Firmes és una empresa especialitzada en aquest tipus d'obres públiques i d'asfaltat de carrers, avingudes i polígons. Fa uns mesos va ser l'adjudicatària per valor de 340.000 euros d'unes obres al Port de Tarragona de millores en el ferm per tal d'augmentar-ne la capacitat i durabilitat, ja que es tractava d'espais portuaris que suporten el pas intens de maquinària i camions de gran tonatge. El projecte va consistir en l'enderrocament dels paviments que hi havien i posteriorment en la col·locació de paviments MBC (mescla bituminoses en calent) i paviments de formigó.

 

 

Finalitzades les obres de reforma de l'avinguda del Mar de Miami Platja

 
 
 

 

© Gremi de la Construció del Baix Camp      Carrer Alcalde Joan Bertran, 13-15, baixos 43202 Reus Tel: 977 32 30 13 Fax: 977 33 00 96