Notícies

 

Perspectives per a l’Any Nou

01 Desembre 2012 | Reus

Voldria aprofitar aquest espai per fer-vos arribar algunes notícies. En primer lloc, vull recordar-vos que el 3 de desembre es va posar en marxa l'OAC Serveis Territorials, una extensió de l'Oficina d'Atenció Ciutadana pensada expressament per agilitzar els tràmits relacionats amb les regidories de Medi Ambient, Arquitectura i Urbanisme i Via Pública. L'objectiu és fer-vos la feina més fàcil i més properes i fluïdes les relacions amb l'administració municipal, un objectiu en el que continuem treballant.

En segon lloc, malgrat la conjuntura general de crisi, voldria fer-vos arribar un missatge d'optimisme. Els períodes econòmics són cíclics i encara que les previsions apunten que la recuperació serà llarga segur que ens en sortirem, com hem superat molts altres episodis incerts. I per fer-ho hem d'estar units, hem de treballar en equip, agrupats si cal, posant èmfasi en la professionalitat i l'especialització, i molt atents a les oportunitats.

Una d'aquestes oportunitats és en el camp de la rehabilitació i de les reformes, un espai d'activitat que ens acosta en la bona direcció. En aquest sentit, entre les noves bonificacions que el govern municipal ha establert per a les ordenances fiscals del 2013 hi ha una bonificació del 90% de l'ICIO per a obres de millora de l'accessibilitat i d'adaptació d'habitatges de persones majors de 65 anys o amb mobilitat reduïda. Una manera de contribuir, des de l'Administració, ara que ha passat l'època de les grans obres públiques, a dinamitzar el sector i a fer realitat un dels eixos bàsics.

 

Perspectives per a l’Any Nou

 
 
 

 

© Gremi de la Construció del Baix Camp      Carrer Alcalde Joan Bertran, 13-15, baixos 43202 Reus Tel: 977 32 30 13 Fax: 977 33 00 96