Col·laboracions

 

Hey

29 Març 2016 | Josep Baiges

Hey

 

Els eficients companys del departament de comunicació de l'Ajuntament de Reus ens van obsequiar dimarts amb una altra de les delicioses imatges del regidor Hipòlit Monseny en plena acció procurant per la nostra via pública. Un servidor col·lecciona aquestes estampes amb la mateixa passió que els meus xiquets enganxen als seus àlbums als cromos de Panini. Cadascú té l'afició que li ve de gust.
En aquesta imatge es pot veure a l'inquiet regidor dirigint les actuacions per renovar el magnífic roserar Joaquim Gallisà de Rueda que omple d'aroma i color el parc de Mas Iglesias. En la nota de premsa que acompanya la fotografia apunten les declaracions del regidor recordant que "el plec de condicions establert en el darrer concurs per adjudicar els treballs de jardineria a la ciutat incloïa el subministrament de rosers, de manera que l'Ajuntament no haurà d'esmerçar-hi recursos suplementaris".
Poca broma. Aquesta plantació inclou 350 rosers de 7 noves varietats que encara no estaven presents en aquest roserar i 350 rosers de reposició d'altres varietats entre les quals destaca l'Albert Via, en record de l'activista cultural del Centre de Lectura que ens va deixar fa anys després de patir un desgraciat accident. L'Albert era una persona excepcional en tots sentits, que treballava desinteressadament en benefici de l'ateneu del carrer Major i, per tant, de la nostra ciutat.
Però tornant al roserar de Mas Iglesias observo que la relació de noves plantacions inclou, també, la Ciutat de Reus, la Centre de Lectura i -atenció!- la Lluís Llongueras i la Julio Iglesias. Al llegir-ho no donava crèdit: el perruquer nacional de Catalunya i el cantant de fama internacional també tenen les seves pròpies roses, amb placa i tot, al parc més florit que es fa i es desfà en aquesta ciutat.

 
 
 

 

© Gremi de la Construció del Baix Camp      Carrer Alcalde Joan Bertran, 13-15, baixos 43202 Reus Tel: 977 32 30 13 Fax: 977 33 00 96